Säsongen är igång!

Säsongen är igång!

Välkomna till en något senstartad men efterlängtad golfsäsong!

Äntligen börjar banorna att vara öppna för säsongen 2022. Vi hoppas att alla får en fin spelupplevelse på våra anläggningar runt om i distriktet i sommar.

Vår förhoppning är nu att det mesta med pandemin lagt sig och att vi kan få spela o umgås i det ”nya normala”! Dock att vi fortsatt är försiktiga och med stor respekt för varandras välmående.

I år kommer vi att satsa särskilt på följande områden

  • Utbildningar; Regler, Domare, Tävlingsledning, Paragolf, ledarutbildningar, se mer under flik ”Utbildning”
  • Juniorer; Juniortour, med första deltävlingen 14 maj, Hofors GK GH GDF. Är nu utökad till 7 deltävlingar. ”Tjejsatsning” med första samling/läger 12-13 juni, se mer under flik ”Junior”.
  • Paragolf; Gävle GK har kommit igång ordentligt och den 28 maj bjuder vi in till ”Paragolfdagen” på Gävle GK; Prova-på, träning/tävling och utbildningsinsats ”Hur bedriva paragolf på klubb”, se mer under flik ”Paragolf”

Seniortourerna (Dam/Herr) är sedan länge planerade, se mer under flik ”Seniorer” och hela tävlingsprogrammet finns upplagt under flik ”Tävlingsprogram”

Vår förhoppning är att distriktets klubbar får fortsatt god medlemsutveckling och att klubbarna nyttjar möjligheterna med utbildningar, läger och tourer/tävlingar.

Vi behöver dock stärka flera av våra kommittéer; Junior, utbildning, paragolf, tävling och miljö/hållbarhet.

Här finns mer att göra och utveckla. Intresserade är varmt välkomna att höra av sig till kommitteeansvarig, se under respektive flik, alt i adresslistan som finns under ”Om GDF” och ”Arkiv/dokument”.  

Vi har också fått nya medlemmar i vår styrelse och välkomnar;

Jean-Pierre Lindgren, Joakim Söderberg, Margareta Pantzare och Joakim Nerlund, se mer under flik ”Kontakta oss” samt ”Organisation”.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: