Information ifrån styrelsen 210512

Information ifrån styrelsen 210512

Golfbanorna har börjat öppna i vårt distrikt!

Vi kämpar fortfarande med pandemin – det gäller att ”hålla i o hålla ut!”

Svårt att veta när och hur våra olika verksamheter kan komma igång fullt ut.

Vi planerar dock för alla verksamheter och i bästa fall för genomförande enligt plan, men kan komma att inställas/skjutas fram i tid m.a.a pandemin. Just nu råder tävlingsförbud för all amatörgolf. Det gäller fram tom sista maj. Vi återkommer när mer info finns att tillgå!

Det viktigaste är ju att vi bryr oss om varandra och följer de rekommendationer som gäller även ute på golfklubbarna.

Som vi informerat om tidigare har verksamhetsseminarierna med SGF, har i år ersatts med digitalt utbildningsseminarier som belyser viktiga frågor för golfen. ”Pitch” är 9 avsnitt på en knapp timme vardera och finns för åtkomst via www.golf.se  Fördelen är att man kan välja att se precis när det kan passa en själv. Förutom insikter och råd belyses många ämnen med ”goda exempel”. Styrelsen rekommenderar er att lyssna på första avsnittet som handlar om just pandemiläget.

Vår ambition är nu att oftare både uppdatera vår hemsida och lägga upp
aktuell information.
Vi är tacksamma om ni bidrar – med smått som stort. Sänd i så fall material och
önskningar; par.lindfors57@icloud.com.
/ För styrelsen GH GDF , Pär Lindfors, ordf.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: