Information från styrelsen

Information från styrelsen

Snön smälter och våren verkar vara på ingång!

Vi kämpar fortfarande med pandemin – det gäller att ”hålla i o hålla ut!”

Svårt att veta när och hur våra olika verksamheter kan komma igång fullt ut;

  • Utbildningar ( våren några i digital lösning)
  • Tävlingar
  • Läger m.m

Vi planerar dock för alla verksamheter och i bästa fall för genomförande enligt plan, men kan komma att inställas/skjutas fram i tid m.a.a pandemin. Just nu råder tävlingsförbud för all amatörgolf, men förhoppningsvis kan vaccineringar ge bättre och säkra förutsättningar framåt sommaren. Både för klubbtävlingar, distriktstourer, utbildningar och lägerverksamhet ( juniorer/tjejsatsning).

Det viktigaste är ju att vi bryr oss om varandra och följer de rekommendationer som gäller. Det verkar ju i alla fall att vi ska kunna spela golf ! Vilket är det viktigaste !

Fjolårssäsongen var ju både lång och en enorm succe för golfen, där många nya/återvändare sökte sig till våra golfklubbar ( ökning medlemmar nästan 10 % och många i yngre generation, 30 % mer spelade ronder)!!

Viktigt nu att vi välkomnar dem så att de kommer ”in” och trivs i golfen och känner klubbtillhörighet!

Verksamhetsseminarierna med SGF, har i år ersatts med digitalt utbildningsseminarier som belyser viktiga frågor för golfen. ”Pitch” är 9 avsnitt på en knapp timme vardera och finns för åtkomst via http://www.golf.se ( fördelen är att man kan välja att se precis när det kan passa). Förutom insikter och råd belyses många ämnen med ”goda exempel” ( t.ex att behålla nya medlemmar…).

Vår ambition är nu att oftare både uppdatera vår hemsida och lägga upp
aktuell information.
Vi är tacksamma om ni bidrager – smått som stort. Sänd i så fall material och
önskningar; par.lindfors57@icloud.com.
/ För styrelsen GH GDF , Pär Lindfors, ordf.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *